prikaz prve stranice dokumenta BRENDIRANJE RUČNO OPHEKLANIH BOCA KAO SAVRŠEN SPOJ TRADICIJE I SUVREMENOSTI
Pristup korisnicima matične ustanove
završni specijalistički
BRENDIRANJE RUČNO OPHEKLANIH BOCA KAO SAVRŠEN SPOJ TRADICIJE I SUVREMENOSTI
Završni rad poslijediplomskog specijalističkog studija
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku, 2021. urn:nbn:hr:145:952866

Barun, Matea
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Ekonomski fakultet u Osijeku

Institucijski repozitorij: EFOS REPOZITORIJ

Citirajte ovaj rad

Barun, M. (2021). BRENDIRANJE RUČNO OPHEKLANIH BOCA KAO SAVRŠEN SPOJ TRADICIJE I SUVREMENOSTI : Završni rad poslijediplomskog specijalističkog studija (Završni specijalistički). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:952866

Barun, Matea. "BRENDIRANJE RUČNO OPHEKLANIH BOCA KAO SAVRŠEN SPOJ TRADICIJE I SUVREMENOSTI : Završni rad poslijediplomskog specijalističkog studija." Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:952866

Barun, Matea. "BRENDIRANJE RUČNO OPHEKLANIH BOCA KAO SAVRŠEN SPOJ TRADICIJE I SUVREMENOSTI : Završni rad poslijediplomskog specijalističkog studija." Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:952866

Barun, M. (2021). 'BRENDIRANJE RUČNO OPHEKLANIH BOCA KAO SAVRŠEN SPOJ TRADICIJE I SUVREMENOSTI : Završni rad poslijediplomskog specijalističkog studija', Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku, citirano: 04.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:952866

Barun M. BRENDIRANJE RUČNO OPHEKLANIH BOCA KAO SAVRŠEN SPOJ TRADICIJE I SUVREMENOSTI : Završni rad poslijediplomskog specijalističkog studija [Završni specijalistički]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku; 2021 [pristupljeno 04.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:952866

M. Barun, "BRENDIRANJE RUČNO OPHEKLANIH BOCA KAO SAVRŠEN SPOJ TRADICIJE I SUVREMENOSTI : Završni rad poslijediplomskog specijalističkog studija", Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku, Osijek, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:952866