Milas, M. (2022). OGLAŠAVANJE TRADICIJSKIH PREHRAMBENIH PROIZVODA : Završni rad (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:268190
Milas, Marko. "OGLAŠAVANJE TRADICIJSKIH PREHRAMBENIH PROIZVODA : Završni rad." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:268190
Milas, Marko. "OGLAŠAVANJE TRADICIJSKIH PREHRAMBENIH PROIZVODA : Završni rad." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:268190
Milas, M. (2022). 'OGLAŠAVANJE TRADICIJSKIH PREHRAMBENIH PROIZVODA : Završni rad', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku, citirano: 27.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:268190
Milas M. OGLAŠAVANJE TRADICIJSKIH PREHRAMBENIH PROIZVODA : Završni rad [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku; 2022 [pristupljeno 27.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:268190
M. Milas, "OGLAŠAVANJE TRADICIJSKIH PREHRAMBENIH PROIZVODA : Završni rad", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Ekonomski fakultet u Osijeku, Osijek, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:145:268190