prikaz prve stranice dokumenta Spremnost na kupnju organske hrane obzirom na stavove i profil potrošača
Rad nije dostupan
završni rad
Spremnost na kupnju organske hrane obzirom na stavove i profil potrošača
Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet, 2019. urn:nbn:hr:192:212421

Pandurić, Filip
Sveučilište u Rijeci
Ekonomski fakultet

Institucijski repozitorij: Repozitorij Ekonomskog fakulteta Rijeka

Citirajte ovaj rad

Pandurić, F. (2019). Spremnost na kupnju organske hrane obzirom na stavove i profil potrošača (Završni rad). Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:212421

Pandurić, Filip. "Spremnost na kupnju organske hrane obzirom na stavove i profil potrošača." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:212421

Pandurić, Filip. "Spremnost na kupnju organske hrane obzirom na stavove i profil potrošača." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:212421

Pandurić, F. (2019). 'Spremnost na kupnju organske hrane obzirom na stavove i profil potrošača', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet, citirano: 24.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:212421

Pandurić F. Spremnost na kupnju organske hrane obzirom na stavove i profil potrošača [Završni rad]. Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet; 2019 [pristupljeno 24.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:212421

F. Pandurić, "Spremnost na kupnju organske hrane obzirom na stavove i profil potrošača", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet, Rijeka, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:212421