Zahtila, N. (2019). Banke hrane - viškovi hrane u restoranima kao potencijalni izvor hrane za životinje (Završni rad). Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:638146
Zahtila, Nicole. "Banke hrane - viškovi hrane u restoranima kao potencijalni izvor hrane za životinje." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:638146
Zahtila, Nicole. "Banke hrane - viškovi hrane u restoranima kao potencijalni izvor hrane za životinje." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:638146
Zahtila, N. (2019). 'Banke hrane - viškovi hrane u restoranima kao potencijalni izvor hrane za životinje', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet, citirano: 06.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:638146
Zahtila N. Banke hrane - viškovi hrane u restoranima kao potencijalni izvor hrane za životinje [Završni rad]. Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet; 2019 [pristupljeno 06.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:638146
N. Zahtila, "Banke hrane - viškovi hrane u restoranima kao potencijalni izvor hrane za životinje", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet, Rijeka, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:638146