Pupis, D. (2019). Formuliranje strategije ugostiteljskog obrta (Završni rad). Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:034630
Pupis, Daniel. "Formuliranje strategije ugostiteljskog obrta." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:034630
Pupis, Daniel. "Formuliranje strategije ugostiteljskog obrta." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:034630
Pupis, D. (2019). 'Formuliranje strategije ugostiteljskog obrta', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet, citirano: 27.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:034630
Pupis D. Formuliranje strategije ugostiteljskog obrta [Završni rad]. Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet; 2019 [pristupljeno 27.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:034630
D. Pupis, "Formuliranje strategije ugostiteljskog obrta", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet, Rijeka, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:034630