Bakšaj, A. (2022). Analiza svijesti potrošača o smanjivanju otpada od hrane u Koprivničko-križevačkoj županiji (Završni rad). Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:373071
Bakšaj, Andrea. "Analiza svijesti potrošača o smanjivanju otpada od hrane u Koprivničko-križevačkoj županiji." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:373071
Bakšaj, Andrea. "Analiza svijesti potrošača o smanjivanju otpada od hrane u Koprivničko-križevačkoj županiji." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:373071
Bakšaj, A. (2022). 'Analiza svijesti potrošača o smanjivanju otpada od hrane u Koprivničko-križevačkoj županiji', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet, citirano: 28.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:373071
Bakšaj A. Analiza svijesti potrošača o smanjivanju otpada od hrane u Koprivničko-križevačkoj županiji [Završni rad]. Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet; 2022 [pristupljeno 28.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:373071
A. Bakšaj, "Analiza svijesti potrošača o smanjivanju otpada od hrane u Koprivničko-križevačkoj županiji", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet, Rijeka, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:192:373071