diplomski rad
SPECIFIČNOSTI MENADŽMENTA I LJUDSKIH RESURSA TURISTIČKOM UGOSTITELJSKOM POSLOVANJU S IZRAŽENOM SEZONSKOM KOMPONENTOM
Diplomski rad
Split: Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet, 2017. urn:nbn:hr:124:786336

Batinić, Ivana
Sveučilište u Splitu
Ekonomski fakultet

Institucijski repozitorij: REFST

Citirajte ovaj rad

Batinić, I. (2017). SPECIFIČNOSTI MENADŽMENTA I LJUDSKIH RESURSA TURISTIČKOM UGOSTITELJSKOM POSLOVANJU S IZRAŽENOM SEZONSKOM KOMPONENTOM : Diplomski rad (Diplomski rad). Split: Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:786336

Batinić, Ivana. "SPECIFIČNOSTI MENADŽMENTA I LJUDSKIH RESURSA TURISTIČKOM UGOSTITELJSKOM POSLOVANJU S IZRAŽENOM SEZONSKOM KOMPONENTOM : Diplomski rad." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:786336

Batinić, Ivana. "SPECIFIČNOSTI MENADŽMENTA I LJUDSKIH RESURSA TURISTIČKOM UGOSTITELJSKOM POSLOVANJU S IZRAŽENOM SEZONSKOM KOMPONENTOM : Diplomski rad." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:786336

Batinić, I. (2017). 'SPECIFIČNOSTI MENADŽMENTA I LJUDSKIH RESURSA TURISTIČKOM UGOSTITELJSKOM POSLOVANJU S IZRAŽENOM SEZONSKOM KOMPONENTOM : Diplomski rad', Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet, citirano: 02.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:786336

Batinić I. SPECIFIČNOSTI MENADŽMENTA I LJUDSKIH RESURSA TURISTIČKOM UGOSTITELJSKOM POSLOVANJU S IZRAŽENOM SEZONSKOM KOMPONENTOM : Diplomski rad [Diplomski rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet; 2017 [pristupljeno 02.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:786336

I. Batinić, "SPECIFIČNOSTI MENADŽMENTA I LJUDSKIH RESURSA TURISTIČKOM UGOSTITELJSKOM POSLOVANJU S IZRAŽENOM SEZONSKOM KOMPONENTOM : Diplomski rad", Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet, Split, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:786336