Ćurković, S. (2019). POSLOVNI PLAN NA PRIMJERU STEAK HOUSE-A „KOBE“ : Završni rad (Završni rad). Split: Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:580747
Ćurković, Stipe. "POSLOVNI PLAN NA PRIMJERU STEAK HOUSE-A „KOBE“ : Završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:580747
Ćurković, Stipe. "POSLOVNI PLAN NA PRIMJERU STEAK HOUSE-A „KOBE“ : Završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:580747
Ćurković, S. (2019). 'POSLOVNI PLAN NA PRIMJERU STEAK HOUSE-A „KOBE“ : Završni rad', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet, citirano: 03.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:580747
Ćurković S. POSLOVNI PLAN NA PRIMJERU STEAK HOUSE-A „KOBE“ : Završni rad [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet; 2019 [pristupljeno 03.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:580747
S. Ćurković, "POSLOVNI PLAN NA PRIMJERU STEAK HOUSE-A „KOBE“ : Završni rad", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet, Split, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:580747