Mušterić, L. (2021). STILOVI VOĐENJA MENADŽMENTA U "SUPETRUS RESTORT d.o.o." : Završni rad (Završni rad). Split: Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:208884
Mušterić, Lucija. "STILOVI VOĐENJA MENADŽMENTA U "SUPETRUS RESTORT d.o.o." : Završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:208884
Mušterić, Lucija. "STILOVI VOĐENJA MENADŽMENTA U "SUPETRUS RESTORT d.o.o." : Završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:208884
Mušterić, L. (2021). 'STILOVI VOĐENJA MENADŽMENTA U "SUPETRUS RESTORT d.o.o." : Završni rad', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet, citirano: 07.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:208884
Mušterić L. STILOVI VOĐENJA MENADŽMENTA U "SUPETRUS RESTORT d.o.o." : Završni rad [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet; 2021 [pristupljeno 07.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:208884
L. Mušterić, "STILOVI VOĐENJA MENADŽMENTA U "SUPETRUS RESTORT d.o.o." : Završni rad", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet, Split, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:208884