Živković, P. (2022). POSLOVNI PLAN NA PRIMJERU VEGETARIJANSKOG BISTROA “YUM” : Završni rad (Završni rad). Split: Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:785974
Živković, Petra. "POSLOVNI PLAN NA PRIMJERU VEGETARIJANSKOG BISTROA “YUM” : Završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:785974
Živković, Petra. "POSLOVNI PLAN NA PRIMJERU VEGETARIJANSKOG BISTROA “YUM” : Završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:785974
Živković, P. (2022). 'POSLOVNI PLAN NA PRIMJERU VEGETARIJANSKOG BISTROA “YUM” : Završni rad', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet, citirano: 01.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:785974
Živković P. POSLOVNI PLAN NA PRIMJERU VEGETARIJANSKOG BISTROA “YUM” : Završni rad [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet; 2022 [pristupljeno 01.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:785974
P. Živković, "POSLOVNI PLAN NA PRIMJERU VEGETARIJANSKOG BISTROA “YUM” : Završni rad", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Ekonomski fakultet, Split, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:124:785974