završni rad
Strategije upravljanja kvalitetom i njihov utjecaj na poslovne rezultate u prehrambenoj industriji
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, 2024. urn:nbn:hr:148:223338

Kreber, Filip
Sveučilište u Zagrebu
Ekonomski fakultet
Katedra za trgovinu i međunarodno poslovanje

Institucijski repozitorij: REPEFZG

Citirajte ovaj rad

Kreber, F. (2024). Strategije upravljanja kvalitetom i njihov utjecaj na poslovne rezultate u prehrambenoj industriji (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:223338

Kreber, Filip. "Strategije upravljanja kvalitetom i njihov utjecaj na poslovne rezultate u prehrambenoj industriji." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:223338

Kreber, Filip. "Strategije upravljanja kvalitetom i njihov utjecaj na poslovne rezultate u prehrambenoj industriji." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:223338

Kreber, F. (2024). 'Strategije upravljanja kvalitetom i njihov utjecaj na poslovne rezultate u prehrambenoj industriji', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, citirano: 25.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:223338

Kreber F. Strategije upravljanja kvalitetom i njihov utjecaj na poslovne rezultate u prehrambenoj industriji [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet; 2024 [pristupljeno 25.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:223338

F. Kreber, "Strategije upravljanja kvalitetom i njihov utjecaj na poslovne rezultate u prehrambenoj industriji", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:223338