Franičević, K. (2016). Ocjena kvalitete poslovanja odabranih poduzeća u konditorskoj industriji. (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:899327
Franičević, Katarina. "Ocjena kvalitete poslovanja odabranih poduzeća u konditorskoj industriji.." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:899327
Franičević, Katarina. "Ocjena kvalitete poslovanja odabranih poduzeća u konditorskoj industriji.." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:899327
Franičević, K. (2016). 'Ocjena kvalitete poslovanja odabranih poduzeća u konditorskoj industriji.', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, citirano: 30.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:899327
Franičević K. Ocjena kvalitete poslovanja odabranih poduzeća u konditorskoj industriji. [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet; 2016 [pristupljeno 30.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:899327
K. Franičević, "Ocjena kvalitete poslovanja odabranih poduzeća u konditorskoj industriji.", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:899327