Mašala, N. (2024). Analiza konkurentnosti gastronomskih objekata na hrvatskoj obali (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:139160
Mašala, Nika. "Analiza konkurentnosti gastronomskih objekata na hrvatskoj obali." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:139160
Mašala, Nika. "Analiza konkurentnosti gastronomskih objekata na hrvatskoj obali." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:139160
Mašala, N. (2024). 'Analiza konkurentnosti gastronomskih objekata na hrvatskoj obali', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, citirano: 30.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:139160
Mašala N. Analiza konkurentnosti gastronomskih objekata na hrvatskoj obali [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet; 2024 [pristupljeno 30.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:139160
N. Mašala, "Analiza konkurentnosti gastronomskih objekata na hrvatskoj obali", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:139160