prikaz prve stranice dokumenta Analiza konkurentnosti hrvatske prehrambene industrije
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Analiza konkurentnosti hrvatske prehrambene industrije
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, 2015. urn:nbn:hr:148:349777

Mravak, Niko
Sveučilište u Zagrebu
Ekonomski fakultet
Katedra za ekonomiku poduzeća

Institucijski repozitorij: REPEFZG

Citirajte ovaj rad

Mravak, N. (2015). Analiza konkurentnosti hrvatske prehrambene industrije (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:349777

Mravak, Niko. "Analiza konkurentnosti hrvatske prehrambene industrije." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:349777

Mravak, Niko. "Analiza konkurentnosti hrvatske prehrambene industrije." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:349777

Mravak, N. (2015). 'Analiza konkurentnosti hrvatske prehrambene industrije', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, citirano: 24.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:349777

Mravak N. Analiza konkurentnosti hrvatske prehrambene industrije [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet; 2015 [pristupljeno 24.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:349777

N. Mravak, "Analiza konkurentnosti hrvatske prehrambene industrije", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:349777