prikaz prve stranice dokumenta Održivi razvoj prehrambene industrije
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Održivi razvoj prehrambene industrije
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, 2019. urn:nbn:hr:148:364143

Verk, Laura
Sveučilište u Zagrebu
Ekonomski fakultet
Katedra za ekonomiku poduzeća

Institucijski repozitorij: REPEFZG

Citirajte ovaj rad

Verk, L. (2019). Održivi razvoj prehrambene industrije (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:364143

Verk, Laura. "Održivi razvoj prehrambene industrije." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:364143

Verk, Laura. "Održivi razvoj prehrambene industrije." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:364143

Verk, L. (2019). 'Održivi razvoj prehrambene industrije', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, citirano: 06.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:364143

Verk L. Održivi razvoj prehrambene industrije [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet; 2019 [pristupljeno 06.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:364143

L. Verk, "Održivi razvoj prehrambene industrije", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:364143