Đurčević, Ž. (2019). Usporedba tradicionalne i ABC metode obračuna troškova na primjeru proizvodnje čokolade (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:985852
Đurčević, Željka. "Usporedba tradicionalne i ABC metode obračuna troškova na primjeru proizvodnje čokolade." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:985852
Đurčević, Željka. "Usporedba tradicionalne i ABC metode obračuna troškova na primjeru proizvodnje čokolade." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:985852
Đurčević, Ž. (2019). 'Usporedba tradicionalne i ABC metode obračuna troškova na primjeru proizvodnje čokolade', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, citirano: 26.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:985852
Đurčević Ž. Usporedba tradicionalne i ABC metode obračuna troškova na primjeru proizvodnje čokolade [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet; 2019 [pristupljeno 26.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:985852
Ž. Đurčević, "Usporedba tradicionalne i ABC metode obračuna troškova na primjeru proizvodnje čokolade", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:985852