prikaz prve stranice dokumenta Mogućnosti razvoja gastronomskog turizma u svijetu s posebnim osvrtom na Hrvatsku
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Mogućnosti razvoja gastronomskog turizma u svijetu s posebnim osvrtom na Hrvatsku
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, 2020. urn:nbn:hr:148:179178

Višošević, Tomislav
Sveučilište u Zagrebu
Ekonomski fakultet
Katedra za turizam

Institucijski repozitorij: REPEFZG

Citirajte ovaj rad

Višošević, T. (2020). Mogućnosti razvoja gastronomskog turizma u svijetu s posebnim osvrtom na Hrvatsku (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:179178

Višošević, Tomislav. "Mogućnosti razvoja gastronomskog turizma u svijetu s posebnim osvrtom na Hrvatsku." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:179178

Višošević, Tomislav. "Mogućnosti razvoja gastronomskog turizma u svijetu s posebnim osvrtom na Hrvatsku." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:179178

Višošević, T. (2020). 'Mogućnosti razvoja gastronomskog turizma u svijetu s posebnim osvrtom na Hrvatsku', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, citirano: 27.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:179178

Višošević T. Mogućnosti razvoja gastronomskog turizma u svijetu s posebnim osvrtom na Hrvatsku [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet; 2020 [pristupljeno 27.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:179178

T. Višošević, "Mogućnosti razvoja gastronomskog turizma u svijetu s posebnim osvrtom na Hrvatsku", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:179178