prikaz prve stranice dokumenta Metode obračuna troškova i njihova uloga u prehrambenoj industriji
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Metode obračuna troškova i njihova uloga u prehrambenoj industriji
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, 2021. urn:nbn:hr:148:696271

Vugdalić, Irma
Sveučilište u Zagrebu
Ekonomski fakultet

Institucijski repozitorij: REPEFZG

Citirajte ovaj rad

Vugdalić, I. (2021). Metode obračuna troškova i njihova uloga u prehrambenoj industriji (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:696271

Vugdalić, Irma. "Metode obračuna troškova i njihova uloga u prehrambenoj industriji." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:696271

Vugdalić, Irma. "Metode obračuna troškova i njihova uloga u prehrambenoj industriji." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:696271

Vugdalić, I. (2021). 'Metode obračuna troškova i njihova uloga u prehrambenoj industriji', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, citirano: 30.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:696271

Vugdalić I. Metode obračuna troškova i njihova uloga u prehrambenoj industriji [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet; 2021 [pristupljeno 30.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:696271

I. Vugdalić, "Metode obračuna troškova i njihova uloga u prehrambenoj industriji", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:696271