Žulj, P. (2022). Analiza mogućnosti budućeg razvoja prehrambene industrije Republike Hrvatske (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:231563
Žulj, Petra. "Analiza mogućnosti budućeg razvoja prehrambene industrije Republike Hrvatske." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:231563
Žulj, Petra. "Analiza mogućnosti budućeg razvoja prehrambene industrije Republike Hrvatske." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:231563
Žulj, P. (2022). 'Analiza mogućnosti budućeg razvoja prehrambene industrije Republike Hrvatske', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, citirano: 06.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:231563
Žulj P. Analiza mogućnosti budućeg razvoja prehrambene industrije Republike Hrvatske [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet; 2022 [pristupljeno 06.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:231563
P. Žulj, "Analiza mogućnosti budućeg razvoja prehrambene industrije Republike Hrvatske", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:231563