Rošić, J. (2012). Kulinarsko nazivlje u Jambrešićevu rječniku (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Filozofski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:142:607978
Rošić, Jelena. "Kulinarsko nazivlje u Jambrešićevu rječniku." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Filozofski fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:142:607978
Rošić, Jelena. "Kulinarsko nazivlje u Jambrešićevu rječniku." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Filozofski fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:142:607978
Rošić, J. (2012). 'Kulinarsko nazivlje u Jambrešićevu rječniku', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Filozofski fakultet, citirano: 29.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:142:607978
Rošić J. Kulinarsko nazivlje u Jambrešićevu rječniku [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Filozofski fakultet; 2012 [pristupljeno 29.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:142:607978
J. Rošić, "Kulinarsko nazivlje u Jambrešićevu rječniku", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Filozofski fakultet, Osijek, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:142:607978