Vidaković, M. (2021). Industrija čokolade u Europi - od "gorke tekućine" do čvrste slastice (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Filozofski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:142:629154
Vidaković, Marko. "Industrija čokolade u Europi - od "gorke tekućine" do čvrste slastice." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Filozofski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:142:629154
Vidaković, Marko. "Industrija čokolade u Europi - od "gorke tekućine" do čvrste slastice." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Filozofski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:142:629154
Vidaković, M. (2021). 'Industrija čokolade u Europi - od "gorke tekućine" do čvrste slastice', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Filozofski fakultet, citirano: 06.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:142:629154
Vidaković M. Industrija čokolade u Europi - od "gorke tekućine" do čvrste slastice [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Filozofski fakultet; 2021 [pristupljeno 06.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:142:629154
M. Vidaković, "Industrija čokolade u Europi - od "gorke tekućine" do čvrste slastice", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Filozofski fakultet, Osijek, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:142:629154