prikaz prve stranice dokumenta Evaluation of antioxidant capacity in wine, pharmaceutical formulations and sirup using Laccasse biosenzor
Rad nije dostupan
diplomski rad
Evaluation of antioxidant capacity in wine, pharmaceutical formulations and sirup using Laccasse biosenzor
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, 2019. urn:nbn:hr:149:399309

Zrinski, Ivana
Sveučilište u Zagrebu
Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije

Citirajte ovaj rad

Zrinski, I. (2019). Evaluation of antioxidant capacity in wine, pharmaceutical formulations and sirup using Laccasse biosenzor (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:399309

Zrinski, Ivana. "Evaluation of antioxidant capacity in wine, pharmaceutical formulations and sirup using Laccasse biosenzor." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:399309

Zrinski, Ivana. "Evaluation of antioxidant capacity in wine, pharmaceutical formulations and sirup using Laccasse biosenzor." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:399309

Zrinski, I. (2019). 'Evaluation of antioxidant capacity in wine, pharmaceutical formulations and sirup using Laccasse biosenzor', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, citirano: 26.06.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:399309

Zrinski I. Evaluation of antioxidant capacity in wine, pharmaceutical formulations and sirup using Laccasse biosenzor [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije; 2019 [pristupljeno 26.06.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:399309

I. Zrinski, "Evaluation of antioxidant capacity in wine, pharmaceutical formulations and sirup using Laccasse biosenzor", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:399309