Marčinko, T. (2020). Pročišćavanje i karakterizacija enzima lipaza porijeklom iz Thermomyces lanuginosus (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:192294
Marčinko, Tomislav. "Pročišćavanje i karakterizacija enzima lipaza porijeklom iz Thermomyces lanuginosus." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:192294
Marčinko, Tomislav. "Pročišćavanje i karakterizacija enzima lipaza porijeklom iz Thermomyces lanuginosus." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:192294
Marčinko, T. (2020). 'Pročišćavanje i karakterizacija enzima lipaza porijeklom iz Thermomyces lanuginosus', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, citirano: 26.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:192294
Marčinko T. Pročišćavanje i karakterizacija enzima lipaza porijeklom iz Thermomyces lanuginosus [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije; 2020 [pristupljeno 26.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:192294
T. Marčinko, "Pročišćavanje i karakterizacija enzima lipaza porijeklom iz Thermomyces lanuginosus", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:192294