Blažević, I. (2023). Karakterizacija ekstrakata đumbira i kurkume (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:556025
Blažević, Iva. "Karakterizacija ekstrakata đumbira i kurkume." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:556025
Blažević, Iva. "Karakterizacija ekstrakata đumbira i kurkume." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:556025
Blažević, I. (2023). 'Karakterizacija ekstrakata đumbira i kurkume', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, citirano: 04.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:556025
Blažević I. Karakterizacija ekstrakata đumbira i kurkume [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije; 2023 [pristupljeno 04.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:556025
I. Blažević, "Karakterizacija ekstrakata đumbira i kurkume", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:556025