Sović, L. (2023). Ekstrakcija kapsaicina iz različitih vrsta čili papričica (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:323657
Sović, Lucia. "Ekstrakcija kapsaicina iz različitih vrsta čili papričica." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:323657
Sović, Lucia. "Ekstrakcija kapsaicina iz različitih vrsta čili papričica." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:323657
Sović, L. (2023). 'Ekstrakcija kapsaicina iz različitih vrsta čili papričica', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, citirano: 22.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:323657
Sović L. Ekstrakcija kapsaicina iz različitih vrsta čili papričica [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije; 2023 [pristupljeno 22.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:323657
L. Sović, "Ekstrakcija kapsaicina iz različitih vrsta čili papričica", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:323657