završni rad
Utjecaj hrapavosti površine na svojstva samoorganizirajućih monoslojeva organskih kiselina
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, 2016. urn:nbn:hr:149:639563

Petričević, Mario
Sveučilište u Zagrebu
Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije

Citirajte ovaj rad

Petričević, M. (2016). Utjecaj hrapavosti površine na svojstva samoorganizirajućih monoslojeva organskih kiselina (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:639563

Petričević, Mario. "Utjecaj hrapavosti površine na svojstva samoorganizirajućih monoslojeva organskih kiselina." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:639563

Petričević, Mario. "Utjecaj hrapavosti površine na svojstva samoorganizirajućih monoslojeva organskih kiselina." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:639563

Petričević, M. (2016). 'Utjecaj hrapavosti površine na svojstva samoorganizirajućih monoslojeva organskih kiselina', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, citirano: 25.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:639563

Petričević M. Utjecaj hrapavosti površine na svojstva samoorganizirajućih monoslojeva organskih kiselina [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije; 2016 [pristupljeno 25.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:639563

M. Petričević, "Utjecaj hrapavosti površine na svojstva samoorganizirajućih monoslojeva organskih kiselina", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:639563