prikaz prve stranice dokumenta Organizacijske vrijednosti na primjeru prehrambene industrije
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Organizacijske vrijednosti na primjeru prehrambene industrije
Varaždin: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet organizacije i informatike Varaždin, 2014. urn:nbn:hr:211:666557

Mitrović, Ksenija
Sveučilište u Zagrebu
Fakultet organizacije i informatike
Katedra za organizaciju

Citirajte ovaj rad

Mitrović, K. (2014). Organizacijske vrijednosti na primjeru prehrambene industrije (Diplomski rad). Varaždin: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet organizacije i informatike. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:211:666557

Mitrović, Ksenija. "Organizacijske vrijednosti na primjeru prehrambene industrije." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet organizacije i informatike, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:211:666557

Mitrović, Ksenija. "Organizacijske vrijednosti na primjeru prehrambene industrije." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet organizacije i informatike, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:211:666557

Mitrović, K. (2014). 'Organizacijske vrijednosti na primjeru prehrambene industrije', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet organizacije i informatike, citirano: 28.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:211:666557

Mitrović K. Organizacijske vrijednosti na primjeru prehrambene industrije [Diplomski rad]. Varaždin: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet organizacije i informatike; 2014 [pristupljeno 28.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:211:666557

K. Mitrović, "Organizacijske vrijednosti na primjeru prehrambene industrije", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet organizacije i informatike, Varaždin, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:211:666557