Mitrović, K. (2014). Organizacijske vrijednosti na primjeru prehrambene industrije (Diplomski rad). Varaždin: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet organizacije i informatike. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:211:666557
Mitrović, Ksenija. "Organizacijske vrijednosti na primjeru prehrambene industrije." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet organizacije i informatike, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:211:666557
Mitrović, Ksenija. "Organizacijske vrijednosti na primjeru prehrambene industrije." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet organizacije i informatike, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:211:666557
Mitrović, K. (2014). 'Organizacijske vrijednosti na primjeru prehrambene industrije', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet organizacije i informatike, citirano: 18.02.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:211:666557
Mitrović K. Organizacijske vrijednosti na primjeru prehrambene industrije [Diplomski rad]. Varaždin: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet organizacije i informatike; 2014 [pristupljeno 18.02.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:211:666557
K. Mitrović, "Organizacijske vrijednosti na primjeru prehrambene industrije", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet organizacije i informatike, Varaždin, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:211:666557