Juroš, P. (2024). Upravljanje pregovaranjem u kriznim situacijama: studija poduzeća u prehrambenoj industriji (Završni rad). Varaždin: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet organizacije i informatike. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:211:308652
Juroš, Petra. "Upravljanje pregovaranjem u kriznim situacijama: studija poduzeća u prehrambenoj industriji." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet organizacije i informatike, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:211:308652
Juroš, Petra. "Upravljanje pregovaranjem u kriznim situacijama: studija poduzeća u prehrambenoj industriji." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet organizacije i informatike, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:211:308652
Juroš, P. (2024). 'Upravljanje pregovaranjem u kriznim situacijama: studija poduzeća u prehrambenoj industriji', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet organizacije i informatike, citirano: 26.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:211:308652
Juroš P. Upravljanje pregovaranjem u kriznim situacijama: studija poduzeća u prehrambenoj industriji [Završni rad]. Varaždin: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet organizacije i informatike; 2024 [pristupljeno 26.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:211:308652
P. Juroš, "Upravljanje pregovaranjem u kriznim situacijama: studija poduzeća u prehrambenoj industriji", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet organizacije i informatike, Varaždin, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:211:308652