Čefko, D. (2015). Mogućnosti optimiranja zaliha u opskrbnom lancu (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet prometnih znanosti. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:119:748193
Čefko, Dominik. "Mogućnosti optimiranja zaliha u opskrbnom lancu." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet prometnih znanosti, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:119:748193
Čefko, Dominik. "Mogućnosti optimiranja zaliha u opskrbnom lancu." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet prometnih znanosti, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:119:748193
Čefko, D. (2015). 'Mogućnosti optimiranja zaliha u opskrbnom lancu', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet prometnih znanosti, citirano: 29.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:119:748193
Čefko D. Mogućnosti optimiranja zaliha u opskrbnom lancu [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet prometnih znanosti; 2015 [pristupljeno 29.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:119:748193
D. Čefko, "Mogućnosti optimiranja zaliha u opskrbnom lancu", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet prometnih znanosti, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:119:748193