Banožić, V. (2011). Utjecaj hrapavosti površine na Knoopovu tvrdoću Al2O3 keramike (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet strojarstva i brodogradnje. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:235:840242
Banožić, Vinko. "Utjecaj hrapavosti površine na Knoopovu tvrdoću Al2O3 keramike." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet strojarstva i brodogradnje, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:235:840242
Banožić, Vinko. "Utjecaj hrapavosti površine na Knoopovu tvrdoću Al2O3 keramike." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet strojarstva i brodogradnje, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:235:840242
Banožić, V. (2011). 'Utjecaj hrapavosti površine na Knoopovu tvrdoću Al2O3 keramike', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet strojarstva i brodogradnje, citirano: 25.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:235:840242
Banožić V. Utjecaj hrapavosti površine na Knoopovu tvrdoću Al2O3 keramike [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet strojarstva i brodogradnje; 2011 [pristupljeno 25.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:235:840242
V. Banožić, "Utjecaj hrapavosti površine na Knoopovu tvrdoću Al2O3 keramike", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet strojarstva i brodogradnje, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:235:840242