Ranilović, B. (2017). Primjena infracrvene termografije u određivanju vodnog stresa povrća (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet strojarstva i brodogradnje. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:235:807904
Ranilović, Borjan. "Primjena infracrvene termografije u određivanju vodnog stresa povrća." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet strojarstva i brodogradnje, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:235:807904
Ranilović, Borjan. "Primjena infracrvene termografije u određivanju vodnog stresa povrća." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet strojarstva i brodogradnje, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:235:807904
Ranilović, B. (2017). 'Primjena infracrvene termografije u određivanju vodnog stresa povrća', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet strojarstva i brodogradnje, citirano: 25.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:235:807904
Ranilović B. Primjena infracrvene termografije u određivanju vodnog stresa povrća [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet strojarstva i brodogradnje; 2017 [pristupljeno 25.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:235:807904
B. Ranilović, "Primjena infracrvene termografije u određivanju vodnog stresa povrća", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet strojarstva i brodogradnje, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:235:807904