Prtenjak, L. (2023). Optimiranje dimenzijske točnosti i hrapavosti površine 3D ispisanog proizvoda (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet strojarstva i brodogradnje. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:235:989451
Prtenjak, Lovro. "Optimiranje dimenzijske točnosti i hrapavosti površine 3D ispisanog proizvoda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet strojarstva i brodogradnje, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:235:989451
Prtenjak, Lovro. "Optimiranje dimenzijske točnosti i hrapavosti površine 3D ispisanog proizvoda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet strojarstva i brodogradnje, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:235:989451
Prtenjak, L. (2023). 'Optimiranje dimenzijske točnosti i hrapavosti površine 3D ispisanog proizvoda', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet strojarstva i brodogradnje, citirano: 17.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:235:989451
Prtenjak L. Optimiranje dimenzijske točnosti i hrapavosti površine 3D ispisanog proizvoda [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet strojarstva i brodogradnje; 2023 [pristupljeno 17.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:235:989451
L. Prtenjak, "Optimiranje dimenzijske točnosti i hrapavosti površine 3D ispisanog proizvoda", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet strojarstva i brodogradnje, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:235:989451