Jerbić, I. (2017). Meso : nutritivne i sigurnosne značajke (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:910517
Jerbić, Ivona. "Meso : nutritivne i sigurnosne značajke." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:910517
Jerbić, Ivona. "Meso : nutritivne i sigurnosne značajke." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:910517
Jerbić, I. (2017). 'Meso : nutritivne i sigurnosne značajke', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 23.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:910517
Jerbić I. Meso : nutritivne i sigurnosne značajke [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2017 [pristupljeno 23.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:910517
I. Jerbić, "Meso : nutritivne i sigurnosne značajke", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:910517