prikaz prve stranice dokumenta Upravljanje potpunom kvalitetom u malim i srednjim poduzećima
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Upravljanje potpunom kvalitetom u malim i srednjim poduzećima
Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2017. urn:nbn:hr:191:843144

Dogan, Tina
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Citirajte ovaj rad

Dogan, T. (2017). Upravljanje potpunom kvalitetom u malim i srednjim poduzećima (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:843144

Dogan, Tina. "Upravljanje potpunom kvalitetom u malim i srednjim poduzećima." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:843144

Dogan, Tina. "Upravljanje potpunom kvalitetom u malim i srednjim poduzećima." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:843144

Dogan, T. (2017). 'Upravljanje potpunom kvalitetom u malim i srednjim poduzećima', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 02.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:843144

Dogan T. Upravljanje potpunom kvalitetom u malim i srednjim poduzećima [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2017 [pristupljeno 02.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:843144

T. Dogan, "Upravljanje potpunom kvalitetom u malim i srednjim poduzećima", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:843144