prikaz prve stranice dokumenta Organizacija odjela ljudskih potencijala na primjeru Kempinski hotel Adriatic, Savudrija
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Organizacija odjela ljudskih potencijala na primjeru Kempinski hotel Adriatic, Savudrija
Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2018. urn:nbn:hr:191:673049

Belančić, Tamara
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Citirajte ovaj rad

Belančić, T. (2018). Organizacija odjela ljudskih potencijala na primjeru Kempinski hotel Adriatic, Savudrija (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:673049

Belančić, Tamara. "Organizacija odjela ljudskih potencijala na primjeru Kempinski hotel Adriatic, Savudrija." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:673049

Belančić, Tamara. "Organizacija odjela ljudskih potencijala na primjeru Kempinski hotel Adriatic, Savudrija." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:673049

Belančić, T. (2018). 'Organizacija odjela ljudskih potencijala na primjeru Kempinski hotel Adriatic, Savudrija', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 11.07.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:673049

Belančić T. Organizacija odjela ljudskih potencijala na primjeru Kempinski hotel Adriatic, Savudrija [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2018 [pristupljeno 11.07.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:673049

T. Belančić, "Organizacija odjela ljudskih potencijala na primjeru Kempinski hotel Adriatic, Savudrija", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:673049