Martinić, M. (2018). Kvaliteta ugostiteljske ponude Osječko - baranjske županije (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:010960
Martinić, Martina. "Kvaliteta ugostiteljske ponude Osječko - baranjske županije." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:010960
Martinić, Martina. "Kvaliteta ugostiteljske ponude Osječko - baranjske županije." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:010960
Martinić, M. (2018). 'Kvaliteta ugostiteljske ponude Osječko - baranjske županije', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 01.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:010960
Martinić M. Kvaliteta ugostiteljske ponude Osječko - baranjske županije [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2018 [pristupljeno 01.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:010960
M. Martinić, "Kvaliteta ugostiteljske ponude Osječko - baranjske županije", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:010960