prikaz prve stranice dokumenta Menadžment ponude vina, čimbenik turističke potrošnje
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Menadžment ponude vina, čimbenik turističke potrošnje
Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2016. urn:nbn:hr:191:700473

Sovulj, Matija
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Citirajte ovaj rad

Sovulj, M. (2016). Menadžment ponude vina, čimbenik turističke potrošnje (Diplomski rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:700473

Sovulj, Matija. "Menadžment ponude vina, čimbenik turističke potrošnje." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:700473

Sovulj, Matija. "Menadžment ponude vina, čimbenik turističke potrošnje." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:700473

Sovulj, M. (2016). 'Menadžment ponude vina, čimbenik turističke potrošnje', Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 02.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:700473

Sovulj M. Menadžment ponude vina, čimbenik turističke potrošnje [Diplomski rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2016 [pristupljeno 02.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:700473

M. Sovulj, "Menadžment ponude vina, čimbenik turističke potrošnje", Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:700473