prikaz prve stranice dokumenta Tradicionalna gastronomija u turističkoj ponudi Paga
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Tradicionalna gastronomija u turističkoj ponudi Paga
Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2020. urn:nbn:hr:191:461755

Tariba, Marija
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Citirajte ovaj rad

Tariba, M. (2020). Tradicionalna gastronomija u turističkoj ponudi Paga (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:461755

Tariba, Marija. "Tradicionalna gastronomija u turističkoj ponudi Paga." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:461755

Tariba, Marija. "Tradicionalna gastronomija u turističkoj ponudi Paga." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:461755

Tariba, M. (2020). 'Tradicionalna gastronomija u turističkoj ponudi Paga', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 21.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:461755

Tariba M. Tradicionalna gastronomija u turističkoj ponudi Paga [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2020 [pristupljeno 21.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:461755

M. Tariba, "Tradicionalna gastronomija u turističkoj ponudi Paga", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:461755