Kralj, M. (2020). Strateški pristup upravljanja uslugama hrane i pića u hotelskom poduzeću (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:671390
Kralj, Matea. "Strateški pristup upravljanja uslugama hrane i pića u hotelskom poduzeću." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:671390
Kralj, Matea. "Strateški pristup upravljanja uslugama hrane i pića u hotelskom poduzeću." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:671390
Kralj, M. (2020). 'Strateški pristup upravljanja uslugama hrane i pića u hotelskom poduzeću', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 01.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:671390
Kralj M. Strateški pristup upravljanja uslugama hrane i pića u hotelskom poduzeću [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2020 [pristupljeno 01.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:671390
M. Kralj, "Strateški pristup upravljanja uslugama hrane i pića u hotelskom poduzeću", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:671390