prikaz prve stranice dokumenta Tradicionalna enogastronomija u turističkoj ponudi  otoka Krka
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Tradicionalna enogastronomija u turističkoj ponudi otoka Krka
Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2020. urn:nbn:hr:191:851006

Bolonić, Marin
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Citirajte ovaj rad

Bolonić, M. (2020). Tradicionalna enogastronomija u turističkoj ponudi otoka Krka (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:851006

Bolonić, Marin. "Tradicionalna enogastronomija u turističkoj ponudi otoka Krka." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:851006

Bolonić, Marin. "Tradicionalna enogastronomija u turističkoj ponudi otoka Krka." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:851006

Bolonić, M. (2020). 'Tradicionalna enogastronomija u turističkoj ponudi otoka Krka', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 18.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:851006

Bolonić M. Tradicionalna enogastronomija u turističkoj ponudi otoka Krka [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2020 [pristupljeno 18.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:851006

M. Bolonić, "Tradicionalna enogastronomija u turističkoj ponudi otoka Krka", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:851006