Plašćar, I. (2021). Gastronomska analiza manifestacije „Advent u Zagrebu“ (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:101718
Plašćar, Iva. "Gastronomska analiza manifestacije „Advent u Zagrebu“." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:101718
Plašćar, Iva. "Gastronomska analiza manifestacije „Advent u Zagrebu“." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:101718
Plašćar, I. (2021). 'Gastronomska analiza manifestacije „Advent u Zagrebu“', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 01.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:101718
Plašćar I. Gastronomska analiza manifestacije „Advent u Zagrebu“ [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2021 [pristupljeno 01.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:101718
I. Plašćar, "Gastronomska analiza manifestacije „Advent u Zagrebu“", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:101718