Pavlović, M. (2021). Izazovi poslovanja unutar djelatnosti proizvodnje prehrambenih proizvoda u vrijeme COVID-19 krize (Diplomski rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:979462
Pavlović, Mislav. "Izazovi poslovanja unutar djelatnosti proizvodnje prehrambenih proizvoda u vrijeme COVID-19 krize." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:979462
Pavlović, Mislav. "Izazovi poslovanja unutar djelatnosti proizvodnje prehrambenih proizvoda u vrijeme COVID-19 krize." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:979462
Pavlović, M. (2021). 'Izazovi poslovanja unutar djelatnosti proizvodnje prehrambenih proizvoda u vrijeme COVID-19 krize', Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 01.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:979462
Pavlović M. Izazovi poslovanja unutar djelatnosti proizvodnje prehrambenih proizvoda u vrijeme COVID-19 krize [Diplomski rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2021 [pristupljeno 01.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:979462
M. Pavlović, "Izazovi poslovanja unutar djelatnosti proizvodnje prehrambenih proizvoda u vrijeme COVID-19 krize", Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:979462