Šneler, I. (2021). Eno-gastronomija kao faktor regionalne turističke ponude Kvarnera (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:912517
Šneler, Iva. "Eno-gastronomija kao faktor regionalne turističke ponude Kvarnera." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:912517
Šneler, Iva. "Eno-gastronomija kao faktor regionalne turističke ponude Kvarnera." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:912517
Šneler, I. (2021). 'Eno-gastronomija kao faktor regionalne turističke ponude Kvarnera', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 22.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:912517
Šneler I. Eno-gastronomija kao faktor regionalne turističke ponude Kvarnera [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2021 [pristupljeno 22.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:912517
I. Šneler, "Eno-gastronomija kao faktor regionalne turističke ponude Kvarnera", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:912517