Radetić, R. (2021). Gastronomski turizam u funkciji održivog razvoja: Case study Hrvatska Istra (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:282882
Radetić, Roberta. "Gastronomski turizam u funkciji održivog razvoja: Case study Hrvatska Istra." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:282882
Radetić, Roberta. "Gastronomski turizam u funkciji održivog razvoja: Case study Hrvatska Istra." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:282882
Radetić, R. (2021). 'Gastronomski turizam u funkciji održivog razvoja: Case study Hrvatska Istra', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 22.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:282882
Radetić R. Gastronomski turizam u funkciji održivog razvoja: Case study Hrvatska Istra [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2021 [pristupljeno 22.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:282882
R. Radetić, "Gastronomski turizam u funkciji održivog razvoja: Case study Hrvatska Istra", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:282882