Jambrović, J. (2022). Enogastronomija u Italiji : tradicija i regionalni identitet (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:425082
Jambrović, Jelena. "Enogastronomija u Italiji : tradicija i regionalni identitet." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:425082
Jambrović, Jelena. "Enogastronomija u Italiji : tradicija i regionalni identitet." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:425082
Jambrović, J. (2022). 'Enogastronomija u Italiji : tradicija i regionalni identitet', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 19.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:425082
Jambrović J. Enogastronomija u Italiji : tradicija i regionalni identitet [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2022 [pristupljeno 19.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:425082
J. Jambrović, "Enogastronomija u Italiji : tradicija i regionalni identitet", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:425082