Troskot, K. (2022). Specifičnosti upravljanja vremenom generacije Y i Z (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:013080
Troskot, Karla. "Specifičnosti upravljanja vremenom generacije Y i Z." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:013080
Troskot, Karla. "Specifičnosti upravljanja vremenom generacije Y i Z." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:013080
Troskot, K. (2022). 'Specifičnosti upravljanja vremenom generacije Y i Z', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 25.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:013080
Troskot K. Specifičnosti upravljanja vremenom generacije Y i Z [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2022 [pristupljeno 25.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:013080
K. Troskot, "Specifičnosti upravljanja vremenom generacije Y i Z", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:013080