Zlomislić, G. (2022). Francuska gastronomija i lokalni razvoj : kvaliteta proizvoda, mjesta i iskustva (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:811743
Zlomislić, Graciela. "Francuska gastronomija i lokalni razvoj : kvaliteta proizvoda, mjesta i iskustva." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:811743
Zlomislić, Graciela. "Francuska gastronomija i lokalni razvoj : kvaliteta proizvoda, mjesta i iskustva." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:811743
Zlomislić, G. (2022). 'Francuska gastronomija i lokalni razvoj : kvaliteta proizvoda, mjesta i iskustva', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 22.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:811743
Zlomislić G. Francuska gastronomija i lokalni razvoj : kvaliteta proizvoda, mjesta i iskustva [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2022 [pristupljeno 22.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:811743
G. Zlomislić, "Francuska gastronomija i lokalni razvoj : kvaliteta proizvoda, mjesta i iskustva", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:811743