Jerić Čule, T. (2022). Standardi i kvaliteta usluge hrane i pića u malim obiteljskim hotelima (Diplomski rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:367006
Jerić Čule, Tea. "Standardi i kvaliteta usluge hrane i pića u malim obiteljskim hotelima." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:367006
Jerić Čule, Tea. "Standardi i kvaliteta usluge hrane i pića u malim obiteljskim hotelima." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:367006
Jerić Čule, T. (2022). 'Standardi i kvaliteta usluge hrane i pića u malim obiteljskim hotelima', Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 18.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:367006
Jerić Čule T. Standardi i kvaliteta usluge hrane i pića u malim obiteljskim hotelima [Diplomski rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2022 [pristupljeno 18.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:367006
T. Jerić Čule, "Standardi i kvaliteta usluge hrane i pića u malim obiteljskim hotelima", Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:367006