Kasap, K. (2023). Enogastronomski standardi u gastronomskoj ponudi Dalmacije (Diplomski rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:898262
Kasap, Kristina. "Enogastronomski standardi u gastronomskoj ponudi Dalmacije." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:898262
Kasap, Kristina. "Enogastronomski standardi u gastronomskoj ponudi Dalmacije." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:898262
Kasap, K. (2023). 'Enogastronomski standardi u gastronomskoj ponudi Dalmacije', Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 28.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:898262
Kasap K. Enogastronomski standardi u gastronomskoj ponudi Dalmacije [Diplomski rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2023 [pristupljeno 28.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:898262
K. Kasap, "Enogastronomski standardi u gastronomskoj ponudi Dalmacije", Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:898262