Rizzitelli, H. (2016). Healthy Food for Healthy Life : Old and New Paradigm in Health Tourism (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:352530
Rizzitelli, Hristina. "Healthy Food for Healthy Life : Old and New Paradigm in Health Tourism." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:352530
Rizzitelli, Hristina. "Healthy Food for Healthy Life : Old and New Paradigm in Health Tourism." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:352530
Rizzitelli, H. (2016). 'Healthy Food for Healthy Life : Old and New Paradigm in Health Tourism', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 29.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:352530
Rizzitelli H. Healthy Food for Healthy Life : Old and New Paradigm in Health Tourism [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2016 [pristupljeno 29.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:352530
H. Rizzitelli, "Healthy Food for Healthy Life : Old and New Paradigm in Health Tourism", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:352530